Monday, January 10, 2011

U made me proud!!

Pengaruh TV kepada kanak-kanak adalah amat kuat. Samada pengaruh baik mahupon yang kurang baik. Jadi sebagai ibu bapa kita mesti awasi anak2 kita.Bagi Qaseh pula dia dapat pelajari sesuatu dari TV. Banyak juga perkara yang dia sendiri tahu tanpa kami ajar dengan hanya melihat TV. Dalam banyak2 perkara yang dia belajar sendiri, satu mende ni yang betul2 buat saya bangga.

Qaseh dengan baik dapat mengecam lambang2 di bawah ini.Above logo ni biasa le logo paling popular since negara bawah pimpinan Najib. Merata2 bleh jumpe. Luar TV pon banyak kan.


Mama 1st discover Qaseh tau logo ni dari bekas wet wipes TESCO. Tak sangka plak dia tau. Kire logo ni len macam skit just color tema je sama kan.

Sampai gambar pilihanra SPR ni pon dia leh kenal. Mula perasan Qaseh tau masa tu tengah mandi dengan dia. Saya pakai le kain basah. Kain basah tu adalah kain rentang pilihanraya tahun bile punya ntah. huhuhu..so ada le logo tu. Tiba2 tengah mandi Qaseh bleh cucuk montot besar Mama dia ni. tunjukkan bendera Malaysia tu..hahaha..

Di sebabkan budak2 selalu pelat dan cakap pendek2 jer.. Qaseh panggil logo2 di atas adalah:

"Isya"

amik hujung bunyi MALAYSIA.~BANGGA MENJADI ANAK MALAYSIA~

No comments: