Monday, January 24, 2011

Serasi Bersama


Bersama??? Yes

Serasi??? hhmmmm...susah nak jawab tu..

Semenjak Serasi Bersama ditayang di Astro 104 ni, my MIL & SIL salah sorang penonton setia. Bila dah dorang tgk..saya pon tertengok le juga kan. Tiap sabtu & ahad jam 9.00mlm kena buka 104 ye. Jgn gatal2 nk tgk channel lain. huhuhu

Untuk episode semalam en.hubby kebetulan ada tengok sekali. So secara tak sengaja kitaorg pon try jawab soklan2 yg aznil & shahirah tu bagi. Kebanyakan nya sume jawapan tak sama. Hahaha..kita ni tak serasi ke Bie??

Yang paling best part soklan utk Loque (kanda dinda) "Bilakah tarikh pertunangan?"..saya pon tanya le en.hubby..dia boleh tak ingat. Dia cuma ingat tahun je. Sabor je la..padahal baru nk masuk 4thn.

Actually maybe sebab 10 hari selepas kami bertunang arwah abah en.hubby eksiden. So tarikh itu lagi kuat di ingatan dia kot. Takpe Bie...Yang(me) tak kecik hati. =)

Korang layan ke Serasi Bersama ni??

1 comment:

Huda said...

huda pun suka layan sekali sekala..hehehe