Wednesday, January 12, 2011

Roasters Eating Day


Lunch tadi berjaya juga makan Kenny Rogers di Ipoh Parade dengan Along. Tak pasal2 Along kena pakai baju merah. huhuhu..thanks Along.




Sampai sana pon after 2pm. So takde le ramai orang pon. Tapi sume staff mmg pakai baju merah la. Baju Along plak color mmg sebijik ngn dorang. Nasib baik tak pakai tudung hitam kalau tak bleh amik apron terus gi amik order. hahahaha...




Rupe2nya side dishes utk promotion Quarter Meal Buy 1 Free 1 tu adalah fix. Coleslaw, baked beans & mashed potato. Nasib baik sume makan. Cuma kalau biasa saya makan saya tak amik baked beans, saya akan pilih mac & cheese.

TAPI...dissapointed dengan taste dia hari ni. Mentang2 buy 1 free 1 jadi dorang kurangkan bahan plak. Contoh coleslaw kurang mayonnaise kot. Tak sesedap biasa. Then gravy pon cair jer.

Ni Kenny Rogers Ipoh Parade le. Tempat lain maybe tak sama le kot. Kat Ipoh ni cuma ade 2 KR..satu lagi kat JUSCO.

Lepas makan tadi nak menuju ke lift selisih dengan sorang ni. Macam kenal tapi sape nye. Bila dah terlepas pusing belakang ternampak anak dia plak. Betul le kot.

I.n.a.z, awak ada gi makan kat KR Ipoh Parade tak tadi???

5 comments:

Huda said...

bestnye kak..manjung xdok KR, ini mmg feveret huda n hubby..masa preggy husna dulu asal outstesen cari KR kat mana2 :)

. i . n . a . z . said...

ada... ada.... nampak ke? hehehhe.. kitorang anak beranak sumer pakai baju merah.

Puan ApasH said...

Huda:

takde eh..tak perasan plak. Yang tau kat taiping ada la. Maybe tak lama lagi ada le tu..

KR mmg salah satu favorite akak. Ye la kan. Ipoh ni tak sebanyak choice macam kat KL. Yang mana ada tu dapat le selalu makan.

Puan ApasH said...

i.n.a.z.:

Itu le haritu jumpe pon dalam gelap je kan masa antar cheese tart tu. Tapi semalam lepas nampak muka zara cam confident le tu awak. hehehe..

mula2 nak tegur tapi takut salah orang..

~dARlee zURiS~ said...

memanglah kalau free mesti cenggitu.last year pun sama gak.
cair semacam je semua.huhuu

btw...salam singgah :)