Monday, January 17, 2011

Aktiviti hari Sabtu - 1


Sabtu saya keje half day kan. Selepas berFB dgn Along decide nak kuar gi makan roti naan kat Greentown Mall. En.hubby pon dah bagi greenlight so ape lagi kan.

Kat Food Court Greentown Mall ni mmg port kami makan roti naan tak pon Puri. Dari dulu lagi time my mum tengah keje lagi. Menu tetap saya:



Roti Naan Plain - RM1.80
Kuah Dal
Kima - RM2.00
Ayam Tandoori - tak ingat harga..huhuhuhu..Dalam RM 4.50 -RM5.00 rasanya.

Along plak menu tetap, Puri - RM1.80 juga untuk 1 set.


Kalau ingin mencuba terus sahaja ke Greentown Mall. Food Court terlelak di basement. Stall Makanan orang Pakistan ni dekat2 nak ke Pet Shop tu. Jangan risaun pasal hygienic..sbb Pet shop tu bukan mcm Pet shop yang biasa kita tgk tu. Pet shop byk jual barangan2 je. Binatang pon yang ada ikan je banyak.

Ooppss lupa nak mention. Along yang belanja saya makan. TQ along..lain kali bleh belanja lagi. huhuhuhuhu..

3 comments:

Huda said...

huda pun suka roti naan garlic or cheese nan :) yummy! kat manjung ni sedap kat restoran beriyani :)

Puan ApasH said...

Huda:

akak selalu amik roti Naan biasa je. Nak kena try yang lain juga nie..

Hilmi zafquan said...

kt mn pet shop 2 bertukar sekarang? tau x nama pet shop 2?