Monday, January 17, 2011

Boding

Qaseh tak reti nak cakap DIBO. Tapi dia pandai cakap "BODING". Sebab dalam lagu DIBO tu dia ada sebut 'DIBO..DIBO DING"...

Bila Qaseh minta tengok cartoon maknanya dia refer Astro 613..and specific minta 'boding'..Alahai anak ooii..mana Mama nak dapat DIBO je setiap masa ni.



Nampak gaya kena carik DVD le. Lepas demam Upin & Ipin..Demam DIBO le plak.

Note: Mama pon ske tengok Dibo the Gift Dragon..huhuhu
Note 2: Schedule entry sebab pagi 17/01 saya gi check up...

2 comments:

Huda said...

kami tak amik pun phdc so husna tak kenal dibo. tp huda suka dibo part keluar lagu dia..comel je dibo joget2 nk bg hadiah :)

Puan ApasH said...

Huda:

part tu pon yang paling best. Qaseh pon ske part tu. Sebab dia nak berjoget sama. Part lain dia wat tak kisah..huhuhu..