Tuesday, January 11, 2011

Takde Rezeki


Entry tertunggak sebab haritu gambar tak leh transfer dr HP cap ayam ni. Hari ni cubaan transfer sudah berjaya...

Actually FM ni hadiah Teka Teki ngn Huda dari Purple Light aritu. Tapi dah tertulis bukan rezeki saya.




Terima FM aritu pada 06/01/11. Buka2 mmg dah patah. Nak wat camne kan..huhuhu...


Maybe boleh gam balik kot..tapi sampai skang tak try gam pon..huhuhu

2 comments:

Huda said...

ala..siannye akak..huda lak rasa x best :( nape leh jd gitu..adeh..

ApasH said...

Mungkin dalam proses pos tu dorang main campak2 je kot tu yang bleh sampai patah tu.

takpe la huda..takde rezeki =)