Tuesday, January 18, 2011

Ngangkung



Korang percaya tak budak 21months suka tengok NGANGKUNG??




Itu le dia Qaseh Nur Shafiyyah, anak teman. Sekarang ni hari2 dia request nak tengok Ngangkung. Part yang paling dia ske, time dorang bertiga dalam keta nyanyi, hantu tu ada kat belakang sambil menari.

Qaseh tgk boleh gelak2 lagi. Sabo je la. hahaha..Tak takut plak dia tgk hantu tu. Mama plak yang lagi takut. Bukan apa bila dah dok tengok kang tgh2 malam boleh terimagine plak. Kang sendiri yang takut.

Qaseh boleh terjebak sebab dia gi nyibuk Mak Long dia tgk DVD ngangkung ni. Pastu terus ske.

Selain Ngangkung sekarang ni Qaseh ske gak layan MAGIKA. Rasanya Qaseh ni ske sebab ada part nyanyi2. Silap2 dia sekali ikut nyanyi. Tp version dia yang tersendiri la kan. huhuhuhu



Lepas 2 movie ni tak tau le Qaseh ske tengok ape plak. Actually tertanya2 gak..xpe ke bebudak tgk citer hantu ni???

2 comments:

Huda said...

kecik lg dia tak paham ape kut :) berani gak qaseh ni yer..

Puan ApasH said...

Huda:

Maybe la. Qaseh agak berani juga sbb tak takut gelap. Cuma dia takut kalau tiba2 tv xde siaran. Dia takut bunyi tu.