Monday, January 24, 2011

Point Form Updates..

  • Minggu ni declare as "Audit Week". Hari ini ada Audit dari Technical Dept MTD Group (HQ). Dengar cerita directors pon turun juga. Minta2 sumenye selamat especially my part. huhuhu..Then Rabu sampai Jumaat ada audit on Quality plak. Super busy dibuatnya dari last week.
  • Setel audit hari jumaat tu, terus tukar mood berjimba2. Insyaallah malam tu kami akan gerak ke PJ. Utk attend wedding cousin en.hubby pada hari sabtu tu. Stay di sana sampai ahad saje. Isnin keje balik. Bila travel jauh dalam keadaan perut besar ni sah2 le buat pinggang ku sakit. Lagi2 kena duduk tengah2 kat seat belakang. Nasib baik PJ je..kalau gi kuantan minta ampun..
  • Dua hari lepas mimpi saya berada di atas katil serupa katil hospital dan ramai orang datang ziarah. Salah sorang yg dtg ziarah sedang dukung baby. Waahhh mimpi dah bersalin rupenyer. hehehe..padahal 7weeks++ more to go.
  • Disebabkan last weekend adalah busy. Siap datang kilang untuk menyiapkan kerja. Activity baking tak dapat dijalankan. This coming weekend pon sah2 tak dapat buat punye. Takpe balas dendam time cuti CNY nanti kan..
  • Malam tadi sakit belakang. Minta en.hubby tolong picit2 terutama tang tulang belikat tu. Skit2 sendawa...skit2 sendawa. Banyak btol angin nya. Then dua2 masuk tidur. En.hubby mcm biasa dengan split seconds dia dah boleh lena kadang2 bila letih siap berdengkur. Yang si bini ni..pusing kanan tak kena..kiri tak kena..terlentang tak kena. Susah tol nak dapat position yg sedap untuk tidur. Tiba2 perut saya memulas-mulas. Sakitnya..Rasa nak muntah ada..nak membuang pon ada. Terus ke toilet..pendek cerita segala isi perut keluar..kuar ikut atas dan bawah sekali. Full package. Siap rasa nak pitam lagi youu..nasib baik mmg dah duduk. Kalau berdiri sah2 tumbang. Rasa angin dalam badan keluar tu. Anyway lepas tu lega..terus tidur lena.
Ok..sambung kerja dulu..

1 comment:

Huda said...

malam td huda pun sakit pinggang mintak hubby urut2 manja kat belakang baru lega :) smpi tertido2 :)