Wednesday, January 5, 2011

Bad Mood


I'm really in a BAD MOOD!!

Malam tadi dah mmg mood tak baik..masuk ofis boss buat bikin aku hangin!!!

"You never plan ahead your work!!"

Ko tak buat kerja aku mana ko nak tau semua report and documentation is a time consuming..Kerja sedia ada dah banyak, bila orang resign ko hempap je sume kerja kat aku. Then expect siap on time macam previous nye orang buat. Abih tu kerja yang sedia ada ni sape nak buat?? ko nak tolong buatkan ker??? Semua orang kerja 8-5pm juga tau.

Ko expect aku stay ofis sampai kol 8malam ke hari2?? Kirim salam....kalau ada elaun ke OT ke berbaloi le juga. Ada manager pon hampeh...


eeee...geram. Dan2 rasa nak carik kerja baru...

4 comments:

. i . n . a . z . said...

woooaaahhh... geramnya. cepat.. cepat.. carik keje baru. boleh tender resign.

take care. jangan stress sangat. nanti baby muka masyam

isabelle said...

dah ptg2 ni, dah reda belum?
sabar byk2 ye

ApasH said...

i.n.a.z:

En.hubby kata saya mmg muka masam..even tak stress..hahaha..mesti dulu mak saya stress je tu pasal muka saya masam..cis salahkan mak plak ye..

ApasH said...

isabelle:

nasib baik boss tu tak lama kat ofis..dia keje luar. Kurang skit stress tak nampak muka di..