Thursday, January 6, 2011

Nuffnang : Cheque & BE



Cek yang ditunggu akhirnya tiba jua. CET...macam le banyak benor dapat kan. Tapikan skang ni nak dapat duit free bukan senang tau. Kalau tak dengan usaha. Even cek bernilai 100 je pon jadi la. Sape nak bagi seratus kan. Korang nak tolong bagi ke kat saya??? hehehehe..

Ok..duit masuk "TABUNG BERSALIN DI AR-RIDZUAN" ye kawan-kawan. Takde nak online shopping bagai..huhuhu

Nak tayang gambar?? Tak yah la...kihkihkih..hajat hati mmg nak 'tayang' pon. Sebagai kenang-kenangan..cewah!! Tapi apakan daya. Gambar tak dapat nak transfer beb..

Ok masuk bab cam sedih juga le..



Tinggal 3 BE je yg tengah running kat blog



BE dah berkurangan le. Tak semeriah dulu. Most of the BE dah jadi ME. Even kalau dah masuk ME tu maksudnye current earning pon bertambah, tapi kalau tak de BE baru camne nak tambah "pendapatan" kan..huhuhu..

Wahai en.Nuffnang..sudilah kiranya pihak anda menambah BE bagi blog saya..huhuhuhuhu..pls..pls..pls..


Tapi still nak berterima kasih pada nuffnang. Sebab dari last saya checkout aritu Nov10 sampai end of Dec10 current earning dah sampai tahap boleh cash out. huhuhu..Pencapaian yg besar bagi blog ni tau. 2tahun lepas, kumpul setahun baru bleh cash out tau..huhuhuhu..

Biasa le utk blog suam2 kuku macam blog saya ni kan. huhuhuhu..jadi le bebel2 dapat duit.

3 comments:

Huda said...

hehehe..samela huda..tinggal 2 je BE. adeh tp xmo cash out lg :)

ApasH said...

Huda:

samalah ngn akak..tunggu tahap ratus2 baru nak cash out. Kalau setakat 50 simpan dulu le..hehehe..moga2 murah rezeki kita ngan nuffnang ni..

Mummy Zara Sofea said...

bestnye..sy xdpt cek lgi..