Thursday, January 13, 2011

Bergambar dengan Khairul Fahmi Che Mat


Bila dapat bergambar dengan orang yang popular mesti kembang je hidung kan. Lagi2 kalau kita minat kat dia. Pn. ApasH pon minat kat Khairul Fahmi ke???





Ok2..sure korang x sabar2 nak tgk gambar tu kan..jeng..jeng

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.





My bro bersama Khairul Fahmi Che Mat
Bukan saya ye =P


HAHAHAHA


Korang tertipu tak?? Bila masa le plak saya jumpe si Khairul Fahmi tu. Kalau terjumpa Khalid Jamlus tak pon Indraputra munasabah gak sbb dorang asal Ipoh. Dulu jumpe pon x kuasa nak tangkap gambar. hahahaha..

My bro kerja ngn PM. Mesti dorang ada majlis penghargaan dan penyampaian hadiah dengan PM kot. Tu yang my bro bleh jumpe dengan pasukan Harimau Malaya. Dengar berita kt radio tadi setiap pemain menerima RM65,000. 15K tunai lain merupakan Amanah Saham Wawasan 2020. Wow...Pokcik Kayo!!!



Kenangan bersama AFF Suzuki Cup


My bro mmg poyo skit. Sure hidung kembang je dapat bergambar dgn Khairul Fahmi + Piala Suzuki AFF tu. hahahaha..kan Acap kan...=P


Note: Gambar dicilok dari FB my bro.

6 comments:

Huda said...

hehehe..encem jugak khairul fahmi ni yer :) huda suka2 gitu la..time dia perform kat padang tu yg huda minat :) relax je dia catch the ball.

MaryaYusof said...

Hot jgk khairul fahmi ni kan...heheheee...

yatie chomeyl said...

Adiputra? player bola jugak ke tu? ke yang u maksudkan is Indra Putra Mahyudin?

btw, kalau i jd aidk u pon..i nak poyo lebih if dpt posing dgn KFCM & piala tu hehe

Puan ApasH said...

Huda:

boleh tahan gak le. Sape2 taste chinese, japanese looks sure ske. Akak rasa cam dh tua le nk minat dia. hahaha..

Puan ApasH said...

Maria:

Teruna HOT semalaya skang ni..hahaha..

Puan ApasH said...

Yatie:

alamak typo le plak. Adiputra tu pelakon tak budak genius tu..hahaha...Indraputra le maksud saya tu..huhuhuhu..

Korang jenis yg minat bola padan le kalau poyo nak tangkap gambar. Kalau saya tengok je kot..tak berapa eager utk tangkap gambar. Segan pon ada. Kalau bergambar ngn piala ok kot..