Monday, January 17, 2011

Aktiviti hari Sabtu - 2


Selepas menternak lemak dalam badan kita haruslah pergi bersenam ye puan-puan. Kami ke mana untuk bersenam?? Seharusnya Padang Polo Ipoh.

hahaha...bersenam le sangat. Sekadar jalan lenggang Mak Limah je. Peluh pon idak.

Ni kes Cik Along & Ayah Long nak layan Qaseh main di "Panan" (read: taman). Dah ada orang sudi nak bawa..kita follow je la kan Qaseh.



Keadaan permainan yang agak bahaya untuk budak sekecil Qaseh membuatkan ramai parents yg naik sekali teman anak2 main. Alamat cepat le lingkup permainan2 tu. hahaha..




Antara Cik Along, Ayah Long & Mama, Ayah Long yg paling slim. Jadi Ayah Long jadi mangsa untuk teman Qaseh. Mama & Cik Along kategori overweight..bahaya naik sekali. hahaha..


Pergi pon unplanned so Qaseh pakai gown susah nak main slide kan. Melecet plak peha anak mama nanti.



Muka teruja dapat main Panan.



Cubaan tak menjadi utk main slide.

7 comments:

Huda said...

syoknye main panan ye qaseh :)

ann @ hatiberbunga said...

cantik panan tu.. tp x ramai budak, eh? klau kt sini.. adeh la. penuh! ;)

ezan said...

sarah kalo nampak playground ni cam org lupa diri.. semua nk main sendiri... hahaha..

Puan ApasH said...

Huda:

mmg dia ske benor. Pantang nampak "panan" mesti terjerit2 sebut "panan". Nasib baik belum sampai tahap melalak nk pergi juga.

Puan ApasH said...

ann:

masa kami pergi tu awal lagi dalam kol 4 kalau tak silap. Cuaca tak panas okla. Selalunya kalau dah petang lagi2 ujung minggu Padang Polo tu penuh ngn orang..

Puan ApasH said...

ezan:

dah adat budak2 kan. Tapi dorang ni kecik lagi. Kalau tak monitor bahaya gak. Silap2 bebudak lain tertolak ke.

suri_ipoh said...

salam..tertolak buat takut heee