Tuesday, January 11, 2011

New Template


Berjaya juga tukar template baru. Saje sempena tahun baru. Sebelum ni busy tu yang tak dapat nak buat. Ok gak pe tarikh arini kan lawa. 11.1.11.

Simple saje template ni. Saje sekarang ni dah tak berapa bleh terima tempate yg terlalu havoc dan warna striking dah. Suke color yang menyejukkan mata je. Tanda2 dah semakin TUA matang. huhuhuhu...

Header pon download yang free je pon. Then edit guna photoscape je. Tak reti le buat yang canggih2 tu. Jadi la. Sebelum ni langsung takde header. hahahaha..

Harini "kerja overtime" edit blog. sshhh jangan kabo kat boss ye. Eleh bukan ada elaun OT pon. Ok le nak balik dulu..nak peluk2 Qaseh...nak peluk2 Papa Qaseh dia selalu balik lewat..ooppsss..=P

10 comments:

bardboo said...

lawa template ni...nmpk simple je..but nice..

precious innocent said...

smart la apash.. scroll kebwh nampak lak gambar comel tu.. hehe

-MamaEmma®-

=*NuRo0L* = said...

kak.. pic family tu kecik sgt.. lg suke kalo pic akk baso.. hihi..ni idea je.. sory ye comment2..

Puan ApasH said...

bardboo:

thanks..Jadile bagi orang yang tak reti coding2, design2 macam saya ni.

Puan ApasH said...

kak emma:

smart eh?? huhuhu..ske simple & kemas. Janji background tulisan2 tu putih..warna lain saya jadi cam sakit mata. hahaha..

Gambar comel tu biasa le kan. Baru sorang. Kalau 10 nanti x muat plak blog nak letak gambar sorang2..hahaha..

Puan ApasH said...

Nurool:

kecik eh?? buat pon tergesa2..tapi limited space. Kalau besor kang tertutup plak tulisan "BLOG" tu cam tak best plak.

Nway comment anda amat di hargai..

mamaaedrean said...

a'a... mmg cantek... rasa cool jerk... kalo msk ebnyer... itam kelam... ahaks

Puan ApasH said...

eb:

citarasa berbeza2 kan. Dulu masa awal2 blogging mmg ske hitam..tapi itu le taste dah lain.

Huda said...

cantik kak :)

Puan ApasH said...

Huda:

thanks..=)