Tuesday, January 4, 2011

Sarat??



Antara urusan yang kami setelkan semalam adalah 3D/4D scan baby no.2 di Pantai Putri. Full story nanti saya blog separately.

Qaseh being so cute sepanjang menunggu giliran telah menarik perhatian sorang IBU ni. Qaseh boleh plak being friendly ngn auntie tu. Cam takde segan2 plak Qaseh. Selalu takut kat orang.


So utk breaked the ice, IBU tu pon start a conversation ngn saya

Dia : Dah sarat eh..berapa bulan
Saya : Eh takde la baru 7bulan
Dia : Laa..sarat le tu
Saya : Ye ke..hahaha


7 bulan dah consider sarat ke kawan2??





Justify FullBagi saya bila dh dekat nak bersalin nanti dalam 36weeks ke atas baru SARAT...hahaha..ke saya yang salah???

3 comments:

Ibu Wawa said...

sy mengaku sy sudah sarat.. huhuhu.. mengah den!

p/s: tgk perut kot... 7 bulan tu blm le kata sarat agi.. :D

Izzatul Iman said...

saya pun pk gitu gak...

kalau dah 8 nak masuk 9 bulan tu baru la sarat....

ikut pendapat masing2 la kot...

mamanoa said...

setuju..kalu 8 nk masuk 9bln tu baru betul kira sarat sumer..7bln ni lum bleh ckp sarat lg..huhu
da buat 4D da..wah..xbuat lg ni..xper tgh bln ni next check-up mintak sklai la..