Thursday, December 2, 2010

Gambar raya 2010



Dulu time raya puasa kami langsung tak sempat buat sessi photography raya family kami. Ingatkan dah ade DSLR ni tak perlu lah ke studio bayar RM40 dapat gambar hampeh. Click sini untuk tgk gambar raya hampeh kami 2009. Last2 1 keping gambar official raya pon takde untuk 2010 atas sebab2 saya sendiri pon malas nak fikir. huhuhuhu

Alhamdulillah Raya haji baru ni dapat juga tertunai hajat. Kire qada' sekali dgn raya puasa punye gambar. Baju pon sama je. Kalau tak bgtau bukan orang tau raya bile tgkap gambar tu. hehehehe..

Bila dah setting punye baik..Qaseh plak cranky tak tentu pasal. Tak sporting betul le Qaseh ni. Bukan senang tau nak dapat opprtunity Papa hensem pakai baju melayu tu tau.

So ini je la hasil yang dapat...ok lah dari takde langsung.

Gambar yang terbaik tapi tangan Qaseh dalam mulut plak.


Qaseh bleh pandang papa tapi tak mau pandang camera.


Percubaan yang tidak berjaya untuk tgkap gambar ngn Opah.


Sama kes terjadi bila ngn Mama.


Budak kenit yang kuat melalak...

2 comments:

Huda said...

huda tahu nape dia melalak je tu sbbnye ade adik kat dalam, dia jeles :)

ApasH said...

Huda:

Qaseh tu mmg sejak lahir kuat melalak..bukan sebab nak dpt adik..hahahaha