Friday, December 3, 2010

20 months


Hari ini Qaseh genap 20 bulan @ setahun 8 bulan. Selama itulah Qaseh menjadi penyeri hidup Mama. Mama doakan Qaseh dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan membesar menjadi anak yang solehah...amin.

Tinggal lagi 4 bulan je Qaseh akan melangkah ke alam budak2 2 tahun. hehehe...Time tu insyaallah Mama dalam pantang. Adik Qaseh belum pon keluar Mama dah pasang angan2 buat birthday party sekali dengan kenduri lepas pantang Mama & adik Qaseh. Hahahahaha..jimat belanja. Tinggal sediakan kek, decoration skit2 & goodie bags untuk budak2. Wahhh kuat berangan tol Mama ni. Mama hanya merancang Allah yang menentukannya...

Sempena Mama baru setel transfer kan 1256kpg gambar dari dslr semalam. Mama nak share photo Qaseh yg dicapture oleh EOS 550D since dari Jun sampai November. Bulan December ni belum start tembak gambar lagik. hehehe..tugas diserahkan bulat2 kepada Papa...Mama xde feel nk tgkap gambar..feel nak bake cakes je...Adik Qaseh besar nanti nak jadi chef ke?? hahahaha..



14 months @ June 2010


15 months @ July 2010


16months @ August 2010


17months @ September 2010


18 months @ October 2010


19 months @ November 2010



Bila suruh senyum..senyum sampai tutup mata then tayang gigi..

MAMA & PAPA LOVE YOU SO MUCH!!

2 comments:

Huda said...

wah gambar yg last ni sgt cheeky :) smpi tutup mata..qaseh n husna same2 20 mo today :)

Anonymous said...

ish..ish...comell sungguh anak maklong nie!!!!!