Thursday, December 30, 2010

TAHNIAH HARIMAU MALAYA


Rata-rata orang akan bercerita tentang kemenangan Malaysia ke atas Indonesia semalam dalam Piala Suzuki AFF. Sebagai rakyat Malaysia mesti lah bangga atas kejayaan tu kan. Syabas pasukan Malaysia.

Malam tadi kami tengok match tu kat rumah Along. Sambil celebrate birthday my mum (belated). Saya actually xde le minat bola pon. Tapi dah tv terpasang so tertengok2 le juga. Nasib baik Qaseh well behaved bagi semua orang tgk bola dengan aman nya.

Bila dah menang malam tadi mula lah orang tertanya-tanya esok (hari ini) cuti ke???

Pagi ni dengar berita PM isytihar esok CUTI UMUM....saya tak bleh nak "YAHUUU!!" lagi. Biasa le company swasta ni ikut dia je nak cuti ke idak. So sekarang masih menunggu jawapan dari HQ..

So, sbb esok cuti umum sah2 le klinik desa Bemban tu tutup..sure postponed minum air gula tu....

Anyway, Happy Holidays everybody..Selamat Tahun Baru 2011. Tengok bunga api kat mana?? Kami mungkin tgk kat TV je..hahahaha

1 comment:

Huda said...

yeay cuti kan kak :) slmt thn baru :)