Friday, December 3, 2010

HELP NEEDED!!



Baru lepas baca blog MommyLyna pasal IKEA Daily Deals. Berminat sangat dengan MULA beads roller coaster tu. Mende alah tu sales pada 23 Dec ni. Dari RM49 jadi RM35.




Siapa boleh tolong belikan. Pleaseeee........Pada yang berminat ke IKEA pada 23 Dec ni...sudi2 lah belikan Qaseh MULA beads tu...

4 comments:

Mommy Lyna said...

rajeki qaseh bakal memiliki cik Mula :D

nikki said...

aku boley jer tulun since main ofis aku pon mmg dekat jer ngan ikea...tp kalo ade org offer siap nak anto depan umah..aku serender...=p

ApasH said...

MommyLyna:

Thanks to ur entry baru saya tau ade beads yg mcm tu murah kat IKEA..almaklum le..saya ni baru 2 kali je sampai IKEA..hahaha..

ApasH said...

nikki:

awek adik aku dh tawarkan diri untuk belikan. Tgk le kalau dia tak dapat belikan..aku calling2 ko eh..