Wednesday, December 15, 2010

100 days to go..



Yahoo!!!
Pejam celik pejam celik tinggal 100 hari je before due date.
Maybe awal skit kot
Tapi tak kisah lah janji we both sihat walafiat.


Persiapan belum buat apa2 lagi.
1 barang pon belum beli.
Maybe separuh barang boleh recyle barang2 Qaseh.
Tu pasal boleh relax2 tak fikir lagi nak beli barang2..

To be safe..
by 7months nanti nak prepare skit2 barang2 for hospital bag.
Itu yang penting lu kot2 terbersalin awal plak.
Yang lain2 nanti2 pon boleh beli.

Sy masih selsema, sakit tekak dan kepala ada skit weng..
Better gi klinik jap lagi..

5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dup dap dup dap kan..ehehe

moga cepat sembuh :-)

ezan said...

wah.. xlama je lagi ni..adik Qaseh nak lahir.. ezan pulak xsabar.. hehehe...

bardboo said...

xlama algi dh ek..jeles2..sy lama lagi..huhu..semoga semuanya selamat yer..

eB@mamaAerish'n'Aed said...

best kan?.... terujer jer...
alahai.... eB nak raser lagi.... kalo la rezki... aminnnnnn

Farah . 5577 said...

alahai ciannye dia xsihat..

cepat jer kan rs..
farah 27minggu. kite dekat2 jer kan, nnti berpantang bersama2.. huhu. :D

aah kitorg pun byk pakai blk brg yg kakak2 dia jer, lgpun still ok lg semua.