Thursday, December 30, 2010

Blog tutup sampai Isnin


Yes..officially dapat juga email dari HR(HQ) yang esok "Closing Down Office"..

So tidak akan update sampai Ahad. Isnin tgk pada keadaan kalau ade idea and free time akan update cam biasa. Cet..bgtau ni ade orang kesah ke??? Takpe la kalau takde pon..huhuhuhu..


En.hubby plak baru call tadi inform kilang dia supposedly CUTI gak tapi dorang bawa cuti tu ke Chinese New Year nanti. Mentang2 le management Kilang ramai kaum Cina. huhuhu..xpe laa...janji cuti. Esok cuti pon bukan kami ada plan nak ke mana pon kan. Cukup le sabtu ahad cuti sama2..

Pada yang akan ke mana2 weekend ni hati2 di jalan raya yer. Highway cam jammed je nanti. Itu yg lagi membantutkan keinginan utk cuti2 m'sia. hehehe

2 comments:

iNtAn aIzaN said...

oo..kitorang td pun bdebar tggu email dr management
ptg br dpt th kitorang pun cuti jgk

hoooray :)

ApasH said...

Intan:

mostly mmg orang dapat cuti..mmg best kan.!!