Tuesday, December 14, 2010

Tak sehat...



Semalam saya EL...sebab Qaseh demam selsema. Dia start demam hari ahad tu. Malam tu dia meragam tak nak tidur..sampai le jam 4pagi baru nak tidur. Maybe susah nk nafas ikut hidung buat dia tak selesa nak tidur. Tapi Alhamdulillah badan dia tak panas mana. Tak perlu 'jelum' ngn air. Bagi ubat demam suhu badan pon turun..

Lepas Qaseh Papa plak start bersin..dan hari ni Mama plak asyik bersin & gatal tekak. Maybe kami dh berjangkit dari Qaseh. Selalunya Papa demam dulu bawa virus ke rumah baru orang lain demam. Tapi kali ni Qaseh plak yang kena dulu.

Sebelum2 ni Qaseh takde problem nak makan ubat. So alhamdulillah cepat sembuh. Tapi kali ni payah plak nak makan ubat. Camne nak cepat sembuh sayang oiii....

Kepala pon dok sakit ni..biasa le kan kalau selsema sekali naik ngan sakit kepala. So idea nak berblogging nan ado!!..

Gambar hiasan

So, doakan kami sekeluarga cepat sembuh ye...

*******

1 comment:

Huda said...

comeynye qaseh bergaya gini :)