Wednesday, June 2, 2010

Parkson Baby World


27 May - 27 Jun 2010


Tau pasal sale ni pon sebab smlm dapat pamphlet melalui pos. 1st time dapat dari Parkson. Terkejut jugak. Maybe sbb saya ada bonuslink kot.

Bukan setakat pamphlet je..Parkson juga bagi Voucher Free Gift lagi. Bukan 1 - 2 barang je..tapi mau dekat 10 rasanye. Lupe nk kira semalam. Tapi mende kecik2 je. Tapi jadi le kan. Orang bagi free.


Tapi ragu2 juga sebenarnye. X kan bagi free je kan. Dah baca banyak kali T&C kat belakang voucher tu tapi xde mentioned anything suruh kita beli apa2 baru boleh redeem.
Takpe la..insyaallah this weekend nk gi parkson. Tgk cane le nanti.


Satu lagi yang agak best "Most Stylish Baby Contest"..tapi kena spend RM100 in single receipt at Baby Department utk dapat entry form. Stylish ke Qaseh?? Pakai baju pon setakat brand KIKO je..hehehe..


So sesiapa yang berminat sila le terjah ke PARKSON eh..



3 comments:

Sari said...

xdpt pung pape dr Parkson ni, nak kena gi terjah ni...zassss

Huda said...

wah..best ni..stylish baby contest :)

Mummy Zara Sofea said...

parkson buat sale ke, bstnye..