Wednesday, June 16, 2010

Fries...besh!!!



Smlm saya halfday sebab opah sedara en.hubby meninggal. Dorang semua balik kampung tinggal saya ngn Qaseh je. Sbb dorang kata x yah le bawak Qaseh sbb susah nanti.

Jadinya dari dok saje di rumah, Along ajak saya keluar sebab dia bosan gile. Almaklum le cuti sekolah, cikgu pon cuti gak kan. En.hubby pon dh bagi green light..

Keluar pon xde tujuan utama pon. Along amik kami di Bt Gajah..then gi Jusco. Makan McD..Along yg belanja. Thanks Along!!

Qaseh pon well behaved je. Masa makan dia duduk je dalam stroller dia. Xde buat perangai nk dukung or nak panjat2 kerusi.



Dia baik sebab sedang menikmati Fries McD yg besh!!..Dia ske sangat sebab dia makan sendiri. Mama x suap. Banyak gile plak dia makan. Lebih dari 10 btg fries dia makan. Pandai dah dia kunyah2 fries guna gigi depan dia yg baru nak masuk 6 batang tu..hehehe...


Sampai juling biji mata usya fries..


Tapi hujung fries tu mama makan lu sebab dia macam keras skit kan. Takut tercekik plak Qaseh nanti.


Sambil2 makan usya orang keliling..Seronok kot dia tgk orang yang bermacam ragam tu..



One happy toddler....


Qaseh dah pandai bgtau kita yg something tu besh..especially food le..even kdang2 setiap kali suap dia makan dia akan wat 'thumbs up"..indication mende tu besh..

Even gaya dia wat thumbs up belum perfect..tapi ada gaya skit2 dan dia paham maksud tu kire orite le kan..


2 comments:

Huda said...

sedap nye dia makan..aunty nak sikit..husna pun suke fries n nuggets :)

CuppyCakeMommy said...

mia pun suka fries..senyap je makan fries..hahah