Tuesday, June 1, 2010

Celebrate Birthday MIL



Hari Wesak aritu birthday MIL. Tapi sebab en.hubby keje so kami celebrate malam jer la. Kami ke Shabu Shabu lagi. Dulu masa celebrate birthday en.hubby and abg ipar dia kami gi sana jugak. Cerita click SINI.

Kami siap bawak kek untuk MIL potong kat sana. Tapi bila sampai je kat Shabu Shabu terus cancel nk potong2 kek. Sebab MIL & SIL mak malu plak. Dorang kata potong kat umah je la. Buat penah je usung kek sampai ke Setiawan. hehehehe..

Mmg ramai gile orang. Maybe sebab cuti umum. Bila kami sampai kena tunggu kejap then baru dapat table. Alhamdulillah kali ni Qaseh xde cranky mcm dulu kitaorg datang. Makan steambot ni messy skit. So kalau Qaseh x nak dok diam susah le skit kan..

SIL & her hubby. Thanks kak wati sbb belanja kami steambot


Me & Hubby. Cam sama je muka kami time ni. Ke sendiri perasan je?? =P


Qaseh yg bz body dok tgk meja belakang yg ada budak2 tgh main2..


Bila dah sampai umah baru le potong kek. Masa sampai tu Qaseh dah lama lena. So xde le gambar dia ngn Opah. Kalo tak mesti dia busy body punyer.


Nama kek tu 'My Fair Lady'. Sponge kek vanilla layer with cream. Luar coating ngn white chocolate. Sedap jugak. Janji x terlalu manis. X bleh masuk kek yg terover manis ni.



Close up gambar kek..


Anyway, saya nk wish sekali lagi.. Selamat Hari Jadi Mak. Semoga mak dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.

4 comments:

Bai said...

u n mesti hubby ada iras!!

ApasH said...

bai:

itule..mmg ade certain gambar yg nampak kami seiras..tapi kalau betul2..xde le plak rasanye...

♥MAMA♥ said...

hihii mmg apash ngn hubby seiras seirama pun ;-) suke tgk

ApasH said...

MAMA :

wahh..siap dengan seirama tu yg tak tahan. hehehe..seirama x kot. Sbb DIA ske sinar.fm SAYA ske fly.fm hahahaha