Tuesday, June 15, 2010

Peraduan "Resepi untuk Qaseh"


::STICKY MODE::




Idea tercetus daripada masalah yang kami hadapi dengan Qaseh. Lately dia tidak berselera untuk makan. Badan pon dah semakin susut. Jadi sekarang tgh mencari resepi2 yang sesuai untuk Qaseh dgn harapan dia mahu makan.

Syarat-syarat peraduan:
  1. Terbuka kepada semua yang berminat samada melalui blog, FB mahupon email.
  2. Untuk pernyertaan melalui blog, sila buat entry berserta gambar masakan dan resepi dan tinggalkan link di entry ini.
  3. Untuk penyertaan melalui email sila email gambar masakan dan resepi kepada fadzh_lyiana@yahoo.com
  4. Untuk penyertaan melalui FB sila upload gambar masakan berserta resepi dan tag saya. (id : Lyiana Tamizi)
  5. Anda boleh menghantar lebih dari satu resepi.
  6. Penyertaan akan diadili oleh Pn. ApasH sendiri bagi memilih resepi yang sesuai untuk Qaseh yang berumur 13bulan yang hanya mempunyai 4btg gigi. Resepi-resepi yang layak akan diberi nombor dan pemenang akan ditentukan dengan menggunakan random.org
  7. Hadiah adalah berupa "Duit Raya Rm20". Kalau mendapat penyertaan yg banyak mungkin Pn. ApasH akan sediakan "hadiah" lebih.
  8. Tarikh tutup peraduan 15 Jun 2010.
  9. Pn. ApasH berhak meminda syarat-syarat penyertaan jika perlu.

Jika terdapat sebarang pertanyaan jangan segan silu tanya ye. Semoga dengan bantuan dari penyertaan anda semua dapat memberi idea kepada saya untuk bagi Qaseh makan. =)

9 comments:

Huda said...

hehe bagusnye peraduan ni :)

ApasH said...

huda:

join le. bleh share resepi huda utk husna tu..mana tau Qaseh ske plak..boleh bam bam balik cam husna..

::Mamalyna:: said...

Salam, saya share resepi yang saya buat utk lyna

http://ejanblog.blogspot.com/2010/05/peraduan-resepi-utk-qaseh.html

tq

MaDaM LiEzA said...

apash.. try beli buku resepi pa & ma .. anak dari 6 bln - ke 6 thn rasanyer... lieza dah beli ms faidhi 6 bulan.. mmg mcm2 resepi

lin said...

alahai..klu aku bg je link entry aku yg dh melambaktu tak ley ke? dh byk aku share resipi kt blog aku..cube refer situ.

ApasH said...

Liza:

nanti aku carik..dh tgk online pon ade jual. rasa2 malas nk carik beli on9 lagi senang..


Lin:

Kalo ko nak masuk peraduan..wat 1 entry yg listkan semua link resepi yg ko ade..aku accept aje..

Marsha~ said...

woaaahhh.. siap buat contest tu... sy tatau masak sgt, mesti kalah teruk ni.. huhuh :(

Nida said...

Salam Puan Apash..

Nida nak share resipi... semoga ianya membuka selera Qaseh..

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/peraduan-resepi-untuk-qaseh.html

dan mudah-mudahan ada rezeki buat kami menang..aminnnnnn

anin said...

assalamualaikum

berkongsi resepi di sini
resepi untuk qaseh