Tuesday, June 22, 2010

My 1st Turtle

http://www.bettycrocker.com/


Semenjak GILA buat cupcakes ni..masa free je sure saya buka youtube tgk video cupcakes / cakes decorations. Salah satunye terjumpe "Full-apart Turtle Cake".

Actually cupcakes je tu..dia susun jadi cam turtle..good idea kan..

Sebabkan ada lebih cupcakes lepas siap buat utk Papa for Father's Day tu. Terus dtg idea utk try buat turtle cake tu..


Ni version Pn. Apash punyer..


Closed up muka turtle tu..huhuhu



HAAAAA..KORANG JGN GELAK OK...

Board pon xde nak jadikan lapik. So guna jela tudung bekas aiskrim Walls tu..hahaha..janji ada..Tidak kemas le..sbb icing limited. Warna pon x berapa menarik.

Turtle Cake tu saya bagi kt Abah. At least sesuai untuk Ghaz (adik laki saya umur 5thn tapi mak lain)..

5 comments:

fairuz said...

terernye akak buat cupcakes..tergedik2 rase nk buat gak tp kang try bt rugi je mesti x jadi..hahaha..sries ni lawa2 je cupcakes tu sume :)

ApasH said...

fairuz:

xde le terer mana..baru je mula buat..tangan dok keras lagik ni..hehehe

cuba le buat..x susah mana. Mula2 akak pon rasa takut cam x jadi. Tapi determined jugak try..alhamdulillah jadi..

Farah . 5577 said...

comey turtle tu..! :)
nk rajin camni gakss.. pls.

ApasH said...

Farah:

yg dari bettycrocker.com mmg cute. Tu pasal saya try buat..tapi x jadi secute dia buat..huhuhuhu..

ann @ hatiberbunga said...

hehehe.. ok la tu! ada iras2. hehe..