Tuesday, June 1, 2010

Bye bye Eric



Who's Eric?? Dia ofismate yang dh resign. Ala yang haritu belanja kitaorg Pizza Hut. Kisah tu click SINI.

Ofis plan nk buat farewell kecik2 utk dia. Plan collect duit then beli kek and KFC for makan2 le. Tapi on that day, si Eric ni plak kena outstation ke Taiping plak. Balik ofis dh kol 3ptg. So cancel le beli KFC..just potong kek je la sbb kek mmg sudah terbeli.

Kek yang AMAT MANIS. Geli geleman teman makan. Mmg tahap potong kaki le. Hanya termampu makan 1/2 potong yg dpt je.



Tuan badan yang diraikan.

Di sebabkan Eric ni sangat pemurah. Selalu belanja saya makan2..so it's my turn balas budi dia. Sekali sekala belanja dia plak. Nak kuar berdua atas alasan leisure cam x best plak kan. So, saya ajak 2 org akak ofis yg mmg rapat ngn Eric juga. Dorang pon selalu gak belanja saya.


We all gi JUSCO lunch di sana. Orang yg diraikan telah menjadi driver yang baik. =P

Steambot yg best


Dua org akak ofis yg sporting. Dorang adik beradik. Seronok keje 1 ofis kan.


Dasar orang kuat makan. hahahaha

So, Eric I hope U baca my blog seperti mana yang u claimed u ada baca blog I. So, this post is tribute to you. Semoga U berjaya dalam apa jua yang U buat. Ada untung boleh belanja saya lagi..hahahahahaha....

2 comments:

nieda said...

kek tu buah nmpk menarik..

ApasH said...

nieda:

a ah..buah dia nampak menarik. Siap ada dragon fruit lagi. Yg lawaknye..ade sorang ofismate ni..dh tua le juga 50++thn. Dia boleh tanya " kenapa dorang letak timun atas kek?"..hahahaha..

Dia ingat buah KIWI tu TIMUN...hahaha