Tuesday, June 1, 2010

Finally, I'm on twitter..




Orang lain dah berzaman guna twitter..saya baru nk guna..hahahaha
dulu2 mmg pernah buat. Tapi dah terlupa username & password. Tu sebab bila nk buat acc balik..username "ApasH" taken already. So terpaksa improvise skit jadi le saya_apash.


http://twitter.com/saya_apash


So harap2 member2 yg kenal saya..bleh le follow saya. X pon submit korang nyer twitter so that saya bleh follow korang.


4 comments:

mama tisya said...

zaman canggih dh mcm2 ada..kalo dlu friendster & my space tp skarang facebook & twitter...tp kita cukup la facebook saje..byk2 pening pale...heheheh..slamat bertwitter

precious innocent said...

awat x wujud pun username tu?

-mama emma®-

nikki said...

ok jgn lupe jd follower @nifazu okeh

msg dr org yg x ramai followers...=p

ApasH said...

mama tisya:

itule..saya ni org ada twitter saya pon nak jugak. Tapi cam blurr je cane nk guna..hahaha

kak emma:

masalah setel..=)


Nikki:

aku try search nifazu tu x jumpe ler..