Wednesday, November 4, 2009

Ketidakpuasan Hati..

Tgk tajuk pon bleh tau saya tgh x puas hati..huhuhu..tapi bukan terjadi pada saya skang.. It's happens to my sis..and saya pon pernah laluinya sebelum ni..

Sume pasal nk bersalin di Hospital Kerajaan..Mcm pengalaman ngeri berulang kembali. Ni le akibatnya kena tanggung sbb x mampu nk ke spital swasta..

4 comments:

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

sbr2..mmg camtu kan klu beranak hosp gov..saya pun sbb tkt jd mcm2 tu psl plh privater jer but ada plak mmbr2 yg ckp berlgk..Mcm2lah mulut org pdhal niat kita lain sbb tkt apa2 jd..mklmlah 1st kan...

Mama Qiestina said...

pasai apa ni apash???
citerla :)

btw,betul kata apash..hosp private mmg tip top [ ikot pengalaman yat la ] takpa..lenkali bersalin kumpul wit yea mama qasehh..yat pon sama co tak kaver admit kat private :(

Huda said...

huda x de experience lgsg ngan kinik or sepital gov ni..tp my sis in law 2-2 deliver kat gov, manjung n sg.buloh.

yg kesian kat adik ipar deliver sg.buloh..anak kembar kan, mlm2 kena jaga sorg2 xleh org teman..lain2 not sure lak..

Cikpid said...

sy bersalin kat hosp govern..

hosp sulatanah aminah JB

but layanan die mmg tip top n nurse2 semua baik2..

ms bersalin pon doktor2 semua bg support even i menjerit2 mcm org gila and marah2 nurse n doktor..tapi diorang still layan baik gile..

tp ade gak yg mngadu bersalin kat hosp yg sama tp layanan cam hampeh..x taulaa ek..