Thursday, November 5, 2009

Bergaya sungguh!!

Actually pic ni tgkap masa kami gi jenjalan KL time my SIL convo. Tapi x sempat nk update..hehehe..

Jalan2 kt midvalley, malas bwk stroller sbb si Qaseh ni bukan nk dok lama dlm tu..so decided Papa wearing Qaseh je..mula2 letak Qaseh facing papa je la..kalo tidur senang je lentok kt dada papa yg tough je..ade le dlm 20min dh melalak x tentu hala..tukar bg Qaseh facing depan..Punye le excited dia. maklumlah..kan ramai gile org kt midvalley ujung2 minggu..



Dia bleh tersengih kambing je all the time. Lgsung le dia x tidur..hehehehe

Eh ape kena mengena ngn title kan..hahaha..

Ni ha..nk tunjuk gambar Qaseh ni..bergaya kan???


cute gile..mmg rasa nk beli..tapi sah2 le dia tarik sunglasses tu kan...x kan lekat lama nye..membazir je beli...

4 comments:

iNtAn aIzaN said...

Chomel betul Qaseh nie..
kecik2 dah padai bergaya yer :)

Salam peluk cium utk Qaseh..

Da~

ezan said...

qaseh excited ye tgk org ramai2.. hehhe.. nanti ajak mama selalu dtg kl ek. leh jumpa ngan sarah... :P

wina said...

wah...kecik² qaseh dah pakai RayBan ye :-)

nikki said...

seyes cute giler..rase cam nak culik jer budak qaseh nih...