Wednesday, November 18, 2009

Dh 2 hari...

Dah 2 ari otak blank..keje xde le banyak sgt..so ade le masa nk update blog sepatutnya..tapi ntah ngape..bila ngadap je new post window terus blank..Jadi nye terus blog walking..

Just a quick update:

Qaseh jatuh katil lagi..kali ni jatuh dlm keadaan terduduk..nasib baik ada pampers..sbg absorbent..hahaha..Alhamdulillah she's ok..cuma terkejut je. Agak2 dia nk turun katil kaki lu kot tu pasal bleh jatuh terduduk tu..kalo x sure pale lu kena lantai..

Nak kena train dia turun katil ni..x bleh jadi asyik jatuh jer..Semalam lepas dia ok dr nangis pas jatuh tu..train kat sofa lu (rendah skit dr katil)..bila kaki dh terjuntai ke bwh..dia nangis le plak..gayat gamaknye..

Cane mommies sume train anak turun katil / e sofa / etc...share skit..

5 comments:

CuppyCakeMommy said...

alamak..i takde experienced lagi la..nanti Mia mesti ganas macam qaseh juga ni..takpun kan mama,jangan la letak dia atas katil..heheh..letak bawah je..masa dia tidur je letak atas katil..nak memain sume kat bawah

Mama Qaseh said...

Cuppycakemommy : mmg masa dia tgh men2 letak bawah jer. yg dia jatuh katil tu..masa tinggal dia after dia tidur. Bila dia terjaga dia merangkak nk carik mama dia tu yg jatuh katil tu. Padahal dh blocked ngn bantal..

ezan said...

kalo dah block ngan bantal tp still jatuh gak.. kena cari penghadang katil la kot.. setakat ni ezan stil kepung sarah ngan bantal 2 tingkat lg. tp penuh la 1 katil ngan bantal. nk tdo pun sempit je.. huhuhu... cuma alhamdulillah belum la jatuh. tp takut gak la kan..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

saya ada pengalaman ni..danish rsnya 3/4 kali gak jth katil time kecik2..skrg ni dah bsr ook dah..trn katil pun dah pandai.

dulu kita org 3 beranak siap tidur atas tilam kat hall jer..ni psl gara2 tkt danish jatuh katil lg, hehe..

Lina said...

line selalu block dgn bantal and letak toys sekali. in case die bgun, die bley main2 dulu.. heheh