Saturday, November 28, 2009

Review Ending Nur Kasih

Wah..ApasH nk wat review plak..I'm not an expert..So I just give a review from my perspective side..

  1. Pengakhiran yg amat baik utk Sarah..Insaf jugak akhirnya..
  2. X ske bila Adam patah balik dr umah bila terdengar yg Nur nk dikahwinkan dg Aidil..Dh le minah tu dok bersedih je selama tu..menunggu dia balik..x tau hidup @ mati...dia bleh plak patah2 balik..geram2..
  3. X ske nk suruh2 Nur kawin ngn Aidil padahal si Adam tu baru "mati" setahun dua. Kalo nk kawinkan gak..rilek2 le lu..
  4. Baik sungguh si Liya tu..kalo saya..x sanggup kongsi suami..nk dpt payung emas tu..Maybe dr luaran nampk ok..tapi hati yg menanggung..Aduhh!!!..
  5. Ske Aidil!!..Cinta sejati hanya utk si isteri..I loike...
  6. Kesimpulannya sebuah pengakhiran yg baik utk semua. Happy ending..I like happy ending..

Itu je ko review dr sorg yg x professional..hahaha..Citer ni 'hot' sgt..sampai ada jual DVD lg beb!!..Nway mlm ni ada cerekarama "nur" berlakon..title "Korban Kasih Marlisa/Marrisa (nth yg mana betul)"

p/s: time tgk nur kasih smlm tgk ngn hubby je. sbb MIL still di kg masa tu. Time Aidil ckp ky Liya pasal kenapa dia x nak kawin ngn Nur...hubby mencelah " Yang jangan suruh2 Bie kawin lain. Bie x ske. Cinta bie utk yang je"...Ceh ade ke org suruh..hahaha...tp sweet le jgak kan..

3 comments:

~mama danish~ said...

ida pun suka sgt ngan ending citer nih. kiranyer x sia2 la tgk dr mula... hehehe!!

nikki said...

ade gak part yg x bape nak logik...cam ner adam boley tetibe balik mesia..dier ade duit ker...n once polis mumbai dah jumpe dier...y kedutaan masie xcall famili adam informed yg adam selamat...but overall..mmg best, happy ending kan..hehe

Fazira Aziz said...

apash,

1. tragic accident for sara. kabir is detail in this drama. susah tu nak tabur2kan kaca ..

2. nur ngan adam sgt sewwweeeettt... citer ni betul2 mengajar ira betapa hidup suami isteri kena byk bersabar dengan dugaan yang mendatang, setia pada sang suami..

3. drama yang mmg sgt dekat dengan kehidupan masyarakat.

4. tak puas hati adam layan Kat, sebab tinggalkan dia terkontang kanting. But i believe, Allah dah balas balik dengan beri byk dugaan pd dia, accident, jatuh sungai, serangan bom. End up, perkara tu la yang mendewasakan adam.