Friday, November 20, 2009

Lunch tadi...

Macam biasa, lunch hour sure sy balik umah tgk Qaseh. Hari ni saya balik dia x tidur..sempat main2 ngn dia lu..

Masa makan kt dapur pon dia follow mama dia ke dapur. Since ade walker dia bebas skit nk gerak kan. She just sat still dlm walker tu sampai saya abih mkn. (dia senyap sbb bg main botol air)..

Pas makan saya bergegas nk balik ofis. Pas kiss busyuk masyam mama tu..terus le menuju ke pintu. by the time saya tutup grill..Qaseh pon sampai ngn walker..She wanted to follow me tapi kena block ngn grill kan. Cian plak nk pergi terus..patah balik..tgk muka dia dok tersengih2..tu yg sempat snap pic ni..




Sungguh ceria muka nye..cute i loike..saya pon babai2 dia..(dia x pandai lagi nk babai)..then off to work..nasib baik dia x menangis..(mama dia plak yg mcm nk nangis) biasa kena tinggal kan..hehehe..

7 comments:

Mama Qiestina said...

ala cian qasehhh..cian mama gak..
yat pon tiap2 hari alek ngok Qies..cedey kan bile nak alik opis semula tuu..

asmaa said...

sempat mamanyer blk mkn n lihat anak...

@LiYaNNuaR said...

bseri2 pulak nengok dia sejak dah ber walker nih... tata mama...

nikki said...

Huhu, innocent nyer muke qaseh...Kalo aku jd ko ade yg aku buat2 sakit xmo g ofis blk....

Huda said...

sweet aje leh gerak ke mane2..husna lom ade walker, dia gerak ke mane2 ngan merangkak je la :)

Mama Qaseh said...

Yat: Dah 5bln++ start keje pas abih cuti bersalin aritu sure balik umah tgk Qaseh.Unless ade meeting or pergi site visit. boleh dikira ngn jari bp kali x balik. Hehehe

Kak asmaa: Sempat..tu yg balik.

kak liya : bila mood baik berseri2 le muka dia. Bila mood x baik..baru je nk letak dlm walker dah meraung mcm kena cubit.

nikki : buat2 sakit?? kang x pasal2 kena warning letter ngn bos aku..huhuhu..

huda: skang prefer letak qaseh dlm walker kalo kita nk wat keje. Leh monitor dr jauh skit. Kalo biar dia merangkak..kang kena follow montot dia je sbb dia ske memanjat..silap gaya terhantuk, terlentang..benjol pale..bahaya..

CuppyCakeMommy said...

muka dia sedey je