Monday, July 12, 2010

Seorang wanita yg mengidam tetapi tak pregnant...


Tadi lunch gi pekan Batu gajah..tujuan utama bank in duit utk voucher genting. Beli dr mama tisya. Asyik terlupa je nk bank in. Dah last minit baru bank in. Sorry ye mama tisya.

Alang2 dh ke pekan..tekak mula le teringin yang bukan2..Teringin sgt nk mkn chicken soup dan garlic bread. So terus ke Pizza Hut..Sedikit hampa sbb soup of the day ialah mushroom soup...tapi dh nk sgt makan..hentam saja ler..


Dalam beberapa minit saja gambar berubah menjadi seperti di bawah...


Bukti betapa 'teringin' nye saya nak makan....Pizza x sempat sampai lagi roti & soup dah licin..hahahaha




Tadi singgah Guardian...saya beli 2 barang di bawah....


Dua barang yang ibarat satu kata lawan. Kalau saya pakai A sudah tentu le tidak akan guna B. Kalau saya guna B and turn out +ve SUDAH TENTU takkan pakai A dalam satu jangka masa yg agak panjang..(insyaallah)...


So, kawan-kawan..agak2 korang le kan barang yg mana yg saya akan pakai dalam masa terdekat ni???

**Teka saje ye..xde hadiah..hehehe

.....

5 comments:

DJF CloSet said...

nk period pun ade gak craving for food...
tp kalau yg lagi satu tu pun xmustahil..

sure u try the product B baru pilih product A :)

nikki said...

aku pilih B, yg A simpan smpi tahun depan...

motif aku nak ko ngan B?

sbb nnt boley geng ngan aku...oooppss!!

ApasH said...

DJF Closet:

A ah dh try B..tapi belum lagi pakai A..hehehe

Nikki:

teeetttttt....wow congtas nikki..how many weeks already?? Sahabat baik kita pon sekapal ngn ko ni..mintak2 aku pon sekapal laa..

nikki said...

aku just buat test sendri kat umah..n it was +ve..tak g check lagi..so xleh nak confirm pe2..sape yg mengandung lagi tuh?..

ApasH said...

nikki:

hehehe..ko tunggu dia sendiri announce..kang murka dia plak kat aku..hahaha..

Jom2 gi clinic sama2..oopsss =P