Thursday, July 22, 2010

Mama, Qaseh nak gi sekolah...



Isnin lepas setel appointment kt Pantai Putri dalam jam 3ptg. Papa yg x lunch dah lapar gile. Terus ke Jusco sbb itu yg paling dekat. Kami berdua je x bawak Qaseh. So mcm dating le kan. Bila sampai je Jusco nampak budak kecik terus ingat Qaseh. Tgh makan sedap2 dok teringat apa le Qaseh buat kt umah. Sebab kami ni jarang tinggalkan Qaseh bila gi jalan2..so bila dia xde rasa tak complete. Camne nk dating lovey dovey..hehehe...

Lepas makan, ajak Papa gi tempat toys sbb rasa nk belikan something utk Qaseh. Usya punya usya terus rasa nak belikan Qaseh Barney's Bag..Cute!!..Even Qaseh x kenal pon Barney tapi gasak le..itu je bag yg comel & kecik sesuai utk Qaseh.


Susah betul nk snap gambar dia ni. X reti dok diam. Lepas snap je sure sibuk2 nk tgk gambar dia balik..

Qaseh gi sekolah bawak HP ye mama..


Barney bag tu RM49.90 tapi ada 5% x pon 10% discount..x ingat plak..



Masa mula2 bagi pakai bag tu..x bagi langsung kita amik. lepas sejam baru dia x kisah..

Tapi cute gila tgk dia bawak bag tu. Tgk cam budak besar dah. Rasa mcm betul2 nk gi sekolah...hehehe..cepat betul kan budak2 membesar..


....................

2 comments:

CuppyCakeMommy said...

arghhh..cute sgt2..nak beli juga bagi Mia..skang ni pantang jumpa bag,mesti dia nak bawa..

ApasH said...

mommy mia:

cute...mmg cute..