Wednesday, July 7, 2010

Qaseh Nak dapat Adik??




Sorang makcik en.hubby bgtau selain dari isap ibu jari kaki..bila budak ske buat mcm gambar di atas..tanda-tanda nak dapat adik...

Saya 1st time dengar..hehehe..kalau betul alhamdulillah mungkin sekadar kebetulan..semuanya rezeki dari Allah.

So..tinggal tanda tanya....=P

Qaseh dah 15months my period cycle x normal macam dulu. Dah mcm dari 28days cycle jadi 35 +/- days...hhmmmm....



Note: Lately busy..entry pon pendek2 je..mujur ada gambar nk selit..jadi la dari langsung x update kan...

....

8 comments:

Rizziela said...

Wah! Qaseh bakal dapat adik ker?

Ya ALya said...

bagi ya hisap jari n buat terbalik macam tu bukan petanda nak dapat adik,tu memang time budak2 nak blaja sesuatu yg baru,sb ya pun pernah gak ada makcik2 cakap cam tu,tapi rezeki untuk yg ke2 susah nak lekat....tapi setiap orang ada pandangan masing2 kan....orang dulu2 memang banyak petuanya...

azzey said...

Penah jg dengor tuh.....tp klu every month ke every year wat cam tu...means hape plak ??? kekadang ada kebetulannya ....kekadang sesaje je ....

Huda said...

kalau ade bestla qaseh dpt adik baru :)

ApasH said...

Rizziela :

blom pregnant lagi..so Qaseh blom nk dapat adik le..


Ya Alya:
Itu le bukan boleh 100% percaya..semua keje tuhan kan. Kalau betul jadi..adalah secara kebetulan. Kami ni pon x tau le cane ngn No.2 ni..mintak2 senang le lekat..Lepas raya kot nk start operasi besar besaran no.2 ni..kalau sebelum tu dh terlekat..alhamdulillah..

ApasH said...

Azzey:

itu le Qaseh isap jari kaki dari blum boleh berjalan lagi..tapi mama nye x ngandung2 pon lagi ni..hehehe..

Huda:

Mesti le best kalau dapat kan..moga2..

mamanoa said...

hahaah..kau ikut isap jari nk dapat adik..imran masa umo 3buln da stat isap jari kaki camno!!!
ni da 1thn 4bln baru mak imran tringin n papa dia bg green lite nk tmbh adik..hehehe
apa lagi apash..jom la..join da'company..heheh

ApasH said...

mamanoa:

Period cycle x normal cam dulu le..dah 2-3 bulan period lambat 7-10days..bulan ni pon dh 8days lambat. X tau le ptg2 kang bendera merah akhirnya muncul jua...

Kalau dapat join d club sronok gile..