Friday, July 9, 2010

Pot Pet di Hari Jumaat

  1. Lebih kurang seminggu lagi GA. Jom join ramai2..Yang dah join thanks for the supports guys. Sorry x dapat nk buat list lagi. Pretty busy rite now.
  2. Mata teramat le berat..tapi ku tahan jua dari pejam. Nak pejam cane ada di ofis ni. kalau di rumah sudah beradu atas katil le jawabnye..YEKE?? Selagi Qaseh x tidur selagi xde can nk tidur even mata teramat le x boleh bukak.
  3. Happy weekend uolls..ape plan menarik weekend ni selain final world cup...ceh tetiba plak Pn. ApasH ckp pasal world cup..mcm le nak tgk nanti.
  4. Ade sesiapa warga Ipoh & Batu Gajah dan kawasan sekitar bercadang ke cameron highlands weekend ni??? Nak pesan strawberry boleh?? Choc Moist Cupcakes saya mendapat sambutan (alhamdulillah)..tapi stock strawberry sudah licin..nk beli di supermarket std le rege nye mahal. X pulang modal nk jual...ada sesiapa nak membantu???
  5. This weekend nak ke Wah Seng lagi...waahhh dah menjadi tempat yg dituju setiap kali weekend ni..hahahaha..Membeli bahan2 sebagai stock...Along jom!!
  6. En.hubby dah bising soh beli oven sendiri sbb dok pinjam oven along je dr awal. Cis..bising saje..kalau tolong belikan sekali kan bagus!!...Beli sendiri le jawabnyer...
  7. Sabtu ada 2 plan makan2..alhamdulillah dengan rezeki yg lebih baru2 ni nak belanja kawan baik di ofis dan MAKAN BESAR dgn family...Oh Ikan Bakar...Oh kerang rebus!! Oh sotong goreng tepung!!...Teluk Batik here we come!! (mintak2 sabtu malam en.hubby & SIL's hubby free)..Along nak bwk Ams silakan..=P..Angah sape suruh x balik Ipoh..len kali balik acik belanja makan kt megoplex aje...hahahahaha...
  8. Sudah 2 minggu (kot) x men Farmville..hehehe..setelah berbulan2 berkecimpung (ayat....!!) dalam activiti menanam ni..tiba masanye saya betul2 bersara. Xde masa maa...So pada semua neighbors thanks a lot for all your helps and gift. really appreciate it!!
  9. OK..Ngomelan stop di sini!!

1 comment:

Huda said...

compile utk semua perkara yer kak..hehe..moist choc tu marbeles je nampaknye :)