Monday, July 12, 2010

Lunch at Ayam Penyet De' Garden Ipoh


Last saturday lepas keje 1/2 day..saya n member ofis + ex member ofis merangkap official driver gi lunch kat Ayam Penyet. Saya mengotakan janji utk belanja dorang sbb dapat bonus aritu. Sekali kire belanja bday Eric yg 2 days after mine.

Menu2 pilihan kami


My drinks chcolate blended...sedap...I like!!


Semestinya ayam penyet menjadi pilihan saya..


Gado-Gado menu tambahan


Udang Penyet sbb Eric susah nk wat decision nk ayam or udang. Amik dua2..boleh rasa dua2..


Sup sayur asam...so-so


Food wise rasa ok je sama x byk beza ngn Ayam Penyet Ria yg saya mkn kt Sunway Pyramid. Cuma restoran dia takde le exclusive cam kt sana. Dia betul2 cam restoran biasa. Yg memekak dengan bunyi blender utk wat ice blended tu..Macam makan kt food court pon ada..

For me dorang buat le environment tu better skit. Dari luar nampak De' Garden tu cam exclusive..so supposed Ayam Penyet pon quite exclusive le skit. Kadang2 environment pon akan attract customer...

5 comments:

Bai said...

alamk jauh la plak nak try

azzey said...

sedap betol ke ayam penyet tuh?? dh 2-3 org wat entry ayam penyet nih....ni yg wat x sabor nk try nih......

ApasH said...

Bai:

Awak kt mana??


Azzey:

Sedap..kena dgn tekak saya. Dia jadi sedap bila makan dgn sambal dia yg mmg pedas tu. Sape2 yg x tahan pedas tu susah skit laa...

Dyna said...

Mahal x??? Mmg teringin nk try celebr my b'dy kat c2 gan hubby....berbaloi x?????

Puan ApasH said...

Dyna:

takde le mahal sgt..affordable la..