Tuesday, January 12, 2010

SOHO Mama's 100th Entry Contest


I read SOHO Mama's blog because...

because I want to joint the contest. hehehe..betul ni. Jujur dan ringkas. Terjumpe pasal contest ni dr kak emma's blog. Sbb dh follow her blog..so pasni sure jadi salah satu destinasi bila saya blog walking nanti..

Nway lepas usya blog, FB and web dia www.azgiftbasket.com.my dlm byk2 category gift basket tu saya paling ske CHOCOLATES & BAKERIES. Dah le cantik..sedap dimakan plak..huhuhu

So kalo korang nk joint contest yg agak simple dan hadiah yg best..baik join contest ni.

Nak tau cane??? click sini :

http://soho-mama.blogspot.com/2009/12/soho-mamas-100th-entry-contest.html

Bismillahirrahmannirrahim.. moga2 ade rezeki menang. Amin...

4 comments:

precious innocent said...

senang kan contest nie.. jgn lupa bgtau kat comment box soho mama tu tau

-mama emma®-

ApasH said...

kak emma,

dah letak comment dah lepas post entry tu..huhuhu

SOHO Mama said...

Terima kasih laaa kat Mama Emma sebab meng-war-war kan contest ni :) & tq jugak pada ApasH sebab join..
Ok penyertaan anda telah direkodkan :)

ApasH said...

bab2 contest yg simple ni mmg sy ske joint..xde berat pale nk carik idea..hehehe

alhamdulillah dh direkodkan..moga2 ade rezeki menang..amin..huhuhu