Friday, January 29, 2010

Si Kembar Qaseh

Hah?? mesti korg terkejut kan..sejak bila Qaseh ade kembar plak ni...hahahaha...

Meh Qaseh introduced kembar Qaseh



LEFT : Afifah Husna (Huda's doter) D.O.B : 03-04-09

RIGHT : Qaseh Nur Shafiyyah D.O.B : 03-04-09

See...kami lahir pada hari yang sama tau. Cuma Qaseh ni "kakak" husna sbb Qaseh lahir dulu jam 12.37am...Husna plak...(hhmm...ummi husna tolong jawabkan laa..)

Tapi Qaseh x pernah lagi jumpe Husna..moga2 satu hari nanti kami dapat jumpe laa...

Yang Benar,
Qaseh Nur Shafiyyah



To Huda,

Jangan marah yer..akak amik gambar Husna dari FB Huda.

Sebenarnya start baca blog Huda pon lepas bersalinkan Qaseh. Terjumpe blog Huda then tgk2 rupenyer anak kami lahir pada hari yg sama. So terus lekat jadi pembaca setia blog Huda. Bukan setakat tu ajer tau..rupenye2 wedding anniversary kami pon sama..what a coincidence!!

Huda pon dah maju setapak dengan membuka online business nyer..yg akan beroperasi 01-02-10 ni. Nak tau lebih lanjut bleh gi lawat online shop beliau

http://husnalilshop.blogspot.com/



5 comments:

Mama_Aqish said...

ha ah la..ada iras2 sikit...dua2 tembam gitu...so cute bangat

shakeymirza said...

comelnye...

minta izin tukar2 link..salam kenal^___^

Anita, Mummy Adzryl said...

heeeee... apash, fyi, huda tu my junior in uniten.. mmg small world kan? x sangka lak baby korang lahir hari yg sama.. dah la muka pun look-alike! mmg cam kembar.. comey2... :)

p.s. adzryl pun ada birthday partner.. it's isyraf, anak ielya!! yay! boleh celebrate bday sama2! :D

Huda said...

hehe..leh lak huda baru nak terbaca this entry..husna lahir jam 5.08am sebelum subuh jumaat tu :) bile kite nk jmpe ek..huda klu blk teluk sareh, kg gajah pun kejap2 je..

ApasH said...

Mama_aqish : rasanya husna lagi tembam. sbb Qaseh ni badan dh makin susut..

shakeymirza : jom2 tukar link..

Anita : eh yeke?..itule..ade "jodoh" jumpe huda kat alam blog ni. Itu le seronok jumpe mommy yg ada anak same bday ngn anak kita kan..

Huda : itule..akak tunggu gak nape huda x comment2 pon entry ni..ahakss..nanti ada rezeki kita jumpe gak..