Wednesday, January 20, 2010

Mimpi saya..

Thanks for the feedbacks dearest blogger frens..Saya jawab comment2 anda dalam entry ni je la eh..

Huda : A ah..memang orang kata mimpi ni mainan tidur. Tapi kadang2 ia sebagai petanda untuk kita.

MamaNoa : Mmg gile kalo dalam realiti..mau puan apash frust menonggeng..Saya ni kdg2 mimpi ade gak sebagai petanda..tapi ada gak yg sekadar mainan tidur..

Mama_Aqish : Uisshh..xde le mimpi nk ke toilet..hahaha..mmg betul mimpi pompuan lain ni..

CuppyCakeMommy : erm...nk kata pasal Cinta_balqish x jugak. Sbb saya xde le minat benor citer tu.

Anis : U mimpi hubby ade affair ngn memey??? lagi menarik mimpi U..hahaha..Mmg harap le mimpi ni sekadar mainan tidur... Jgn sampai menjadi realiti.

May : Xde fikir sgt pon. Sekadar amik idea untuk entry baru kt blog..hahaha

Ni sebenarnya jalan "cerita" mimpi tersebut:

Actually dalam mimpi tu..'pompuan' tersebut adalah madu saya....hahaha. Dia seorang yang baik. dan saya redha suami saya berkahwin dgn pompuan tu. Tapi dalam redha pon..semakin hari semakin pedih hati ni. Sampai le dah tak tertahan seksa jiwa dan raga. Itu pasal the end nye..Saya minta dilepaskan. Dalam erti kata lain..moga2 mereka bahagia..dan saya tidak lagi tersiksa..huhuhuhu.. Sebijik cam drama le plak..

Tapi dalam mimpi tu..hanya saya yg berkata-kata..mereka hanya diam seribu bahasa..huhuhuhu..

Tapi pagi tu x sempat story pasal mimpi ni kt en.hubby. Bila dah sampai ofis..baru sms dia.

Me : Mlm tadi mimpi Yang ada madu =(
Him : Yeke. Xde ape2 la. Insyaallah hanya Yang sorang sampai Bie mati.


Terus senyum sampai ke telinga..bunga2 cinta is in the air...hahahaha..


I love you so much~

4 comments:

Huda said...

mudah2 an yer kak..huda ada dgr dalam siri kuliah dr fatimah kat tv9 hari jumaat, doa makan tu elok kita baca setiap hari lepas solat, doa mnta keberkatan utk keluarga :) sama2 kita berdoa..

ps:me nak mimpi dapat keje :)

ApasH said...

Yeke..doa makan eh. Boleh amalkan ni.

Huda dh nk keje ke?? Nanti husna sape jaga?

Mama Qaseh said...

Mdah2an tkda apa yg blaku..
Mimpi kdg2 hya mainan tdo je Yang..
Mnta d jauhkan dr sgala yg tdk baik..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm apash..

mimpi..mmg slalunya org ckp mainan tidur/ sbg petanda..apa2pun..klu yg baik..alhamdullillah..but yg x baik..minta2 dijauhkan..AMIN...