Thursday, January 28, 2010

Sangat Teringin



Di kala ini teringin sangat nk makan di

credit to google

Oppss..bukan tahap mengidam org preggy tau. Sbb aii x pregnant okei!!

Tapi teringin tahap gaban dah ni. Dah berbulan rasa teringin ini disimpan...rasa macam tak tertanggung dah.. (gile melampau over puan Apash ni)..

Tapi series..mmg NAK MAKAN SANGAT2..


Yg menjadi igauan saya buat masa skang adalah ini..

credit to google


huwaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Bie, mentang2 le Yang ni x pregnant..buat x kisah je. Sampai hati!!

Kalo Qaseh nk dok dalam carseat baik2 while mama driving..lama dah sampai McD sendiri..x yah nk tunggu sape2..Ni yg wat aaiii sentap ni!!!




p/s: Nak kuar ngn laki sendirik pon mcm nk kena apply AL plak ke.
p/ss: Tabahkan lah hati ini..dan kuatkan lah kesabaran hati ini. Dan moga2 persefahaman dapat dicapai. (APE YG KO MEREPEK NI APASH????)

7 comments:

Huda said...

ahakz..mmg gitu org lelaki kak..klu dekat, akak g sendiri drive thru or call je delivery :)

puanrazma said...

mane hubby nk ikut...dia lagikkk menghadapi kesengsaraan ituuuu

huaaaa...aku pn teringin sgttttt

ApasH said...

masalahnye jauh. Kat batu gajah ni xde..plg dekat McD ada kat Medan Gopeng, Ipoh. Kalo dekat lama dah stop by on d way balik keje..huhuhuhu..

p/s: teringat zaman praktikal pergi lunch kt McD kerteh..huhuhu...

m@y said...

bwk je Qaseh tu dlm car seat..bila dia ngamuk ko berenti tepi jalan pujuk2 dia jap.konfem boleh punya la..aku kalo teringin pepe skrg beli sendiri je.bwk la yaya ngan hana skali..agak2 cam derang nk start ngamuk berenti la dulu..

ApasH said...

puanrazma : fillet o fish ada..hahaha

may : x berani lagi nk kuar berdua ngn Qaseh jer. Dia nk pantang kalo aku drive..bila kuar ngn MIL aku..dia bleh menangis sepanjang jalan. x benti2..sampai le aku amik dia. susah2..

Mama_Aqish said...

kiter baru je makan kat MCD prosperity burger...dek kerana hubby janji nak bawak tapi tak bawak2 akhirnyer den pi sendiri je la...makan ngan kengkawan

ApasH said...

mama-aqish : kalo dapat pergi sendiri..lama dah pergi..