Thursday, January 21, 2010

Siapa Boleh Tolong Saya?



Adakah anda yang saya cari??

hahaha..skema betul!!

Tapi..serius saya nak minta tolong pada sesiapa yang sudi tolong saya.

Siapa boleh tolong belikan swim diaper Huggies untuk Qaseh..???

Dah carik merata kat Ipoh ni..tak jugak jumpa. So ada tak auntie2 yg baik hati nak tolong Qaseh??

Ni bukan setakat pergi beli je tau..siap kena pos kat saya gak. Ada yang sudi tolong tak??

4 comments:

lin muhamad said...

la..igt apela tadi.hehehe...
ni mesti ko terlebey excited gara2 tengok sara swimming ni...

better beli swimsuitla apash.sejukla pakai diapers saje..sian anak ko nanti.

ApasH said...

Lin : actually dah carik since bulan lepas lagik. Tapi kt ipoh ni xde. So beli je lu. Standby je lu. Nanti nk guna senang.

Kalo ko ade stock swimming suit tu inform aku eh. mmg nk beli pon..

mama_alifsarah said...

dah dapat lom diapers ni? bley mona tolong belikan... pasal last weeek baru beli untuk my doter :)

ApasH said...

mona,

blom lagi la..sbb xde sape2 mengoffer kan diri pon.

U punyer link ape eh??
thanks sbb sudi offer belikan..