Tuesday, January 26, 2010

Qaseh & Azan (TV)

Qaseh amat berminat dengan Azan..terutamanya di TV..Dia mesti akan diam dan tgk tv. Sebelum kami ajar dia tgk Astro Oasis setiap kol 7mlm pon dia dh mmg ske tgk/dgr azan.

Video bawah ni yg sempat saya captured masa dua2 tv kt living room MIL terpasang dan masa tu tgh azan. 1 tv Astro Oasis 1 tv azan tv3..

video

Confuse Qaseh..mesti dia dok fikir..."Yang mana satu Qaseh nk tgk ni"

Itulah..sejuk perut mama mengandungkan Qaseh. Mungkin jugak dia fikir ni la yg lebih kurang Qaseh dengar masa baru kuar dr perut mama (Papa iqamat masa Qaseh lahir lu kan)..

Moga2 sampai bila2 le Qaseh akan hormat azan ye shayang...

4 comments:

Mama_Aqish said...

wah...dari tecik2 dah tau bunyi azan kena diam & feeling je dengar azan tu berkumandang...moga menjadi anak yang solehah k

Huda said...

hehe..cute gile qaseh wat gitu..confuse dia..same cam husna if dgr azan, benti smua keje :)

lin muhamad said...

bebudak semua cmtu..anak aku plak peel dia,asal aku baca bismillah,ngaji,doa,dengar azan tak sudah2 tangan dia tu sapu muka 'amin....' banyak2 kali selagi tak sudah.haha

#Breath-Holding Spells

ezan said...

bagusnya Qaseh.. semoga menjadi anak yang solehah... amin..