Thursday, October 14, 2010

Misi mencari beef lasagna..


Lunch smlm Along ajak makan kat David's Diner so that saya bleh makan beef lasagna. Wahhh hati berbunga2 dah ni. Sanggup tunggu sampai dekat 1.30pm baru kuar lunch. Lapor gile sbb biasa lunch kol 12pm




Pendekkan cerita..sampai kat sana. Dapat je menu terus mencari2 beef lasagna. TAPI..sekali lagi kehampaan..CHICKEN LASAGNA je ada...hhmmm...xde rezeki lg.


Actually kecik je restaurant ni. Tapi penggunaan cermin yg byk di dinding buat nampak cam besar skit.


Last2 saya amik je set lunch yang ada. BBQ Lamb shoulder served with coleslaw & curly fries. Dalam set ada gak chicken soup & fruit juice. RM12.90.


Dari segi rasa not bad la. Actually ade 2 choices BBQ or Marinated. Tapi waiter tu suggest BBQ sbb dia kata BBQ lagi sedap. Curly fries yang x curly pon sedap makan panas2 time tgh rangup lg. Coleslaw average. Tapi semua tetap licin dimakan oleh saya. hehehe



Appetizer dgn chicken soup. Rasa pon not bad. Prefer lg soup di Pizza Hut. Tapi habih gak di makan.


Fruit juice came with several choices. Ada Orange, honeydew, apple & watermelon. So pilihan hati semestinya watermelon.


Actually bleh nk pegi ke David's Diner pon selepas di suggest oleh MamaNoa. Mmg tau kewujudan tempat tu cuma tak pernah makan kt situ lg b4 this. Anyway thanks MamaNoa.

2 comments:

azzey said...

Kt ne ni? sup yg sedap tuuuuu......

ApasH said...

azzey : David's Diner ni kat Greentown, Ipoh.