Monday, October 25, 2010

In Tears...



Perkara yang kita mimpi yang selalu menjadi kenyataan adalah kencing..itu masa kecik2 dulu budak2 selalu kencing malam. Yela mimpi kencing kat dalam toilet rupenyer atas katil!!..hehehehe

Kalau bahasa jawa kencing malam "NGOMPOL".. Terus terang saya juga pernah kencing malam dulu. Tapi bukan tahap kronik tiap2 malam. Ade le sekali dua. hahahaha..kantoi di situ.

Ok..tutup kisah kencing malam tu..

Saya terjaga dari mimpi sedih jam 4pg tadi. Dalam mimpi saya menangis..bila terjaga rupanye2 mata saya basah seperti sedang menangis...Waahh..pelik juga sebab 1st time terjadi ni



Nak kata mmg sedang dalam mode sedih takde plak. Mende cam ni pernah jadi kat korang tak??

5 comments:

Huda said...

dulu huda ada gak mimpi nangis kak..siap sedu sedan lg..mmg sungguh2 nangisla :) walhal bukan dlm keadaan sedih pun time tu..

mamanoa said...

apash..perkara biasa masa ngandung ni kita akan mimpi yg jelas dan beria. smpi terbawak-bawak emosi tu...
saya adda baca dlm satu artikel berkenaan dgn mimpi semasa mengandung ni..lupa plak artikel yg mana satu..
paper pun mimpi hanya mimpi(ketika mengandung ni...

Lin said...

selalu jadi kat aku..so cam tak pelik..last week pn ada aku mimpi nangis.bila bangun,tak igt mimpi apa.

ApasH said...

Lin & Huda:

Mimpi nangis sebelum mmg pernah..lebih dr sekali hahaha..sungguh drama queen. Tapi 1st time mengalir air mata betul2..tu yg pelik sbb b4 this tak pernah jadi kan..

ApasH said...

mamanoa:

tak amik port sgt pasal mimpi tu..hehehe..tapi kalau dh support ngn research kire normal le kn..