Tuesday, October 26, 2010

Beraya @ Bowling Alley


Orang dh nak sambut raya haji saya baru nk update cerita time raya puasa aritu. Gasak le. Takde le citer raya sgt..cuma just nak abadikan kenangan 1 family dalam blog ni.

Raya ke-3 aritu kami 1 family gi main bowling. Hahaha..org gi beraya kami gi main bowling. Ni sume idea Paksu Qaseh. Nak elak crowded kami pilih main di Greentown Mall. Kalau nk main di Ipoh Parade or Jusco sure teramat ramai nye umat.


Nama2 pemain kebetulan semua start dari "A".. [Abah, Along, Angah, Ajib, Azmar(Bie), Acik (me) & Acap (Paksu)]....susah nk tau yg mana 1 kita punye score. hahaha


Actually saya & en.hubby dh bertahun tak main bowling ni. Since lepas kawin aritu mmg x pernah main. Skill pon dh sememangnya berkarat..bertambah2 berkarat le. Masa Paksu ajak main bowling tu teragak juga boleh ke aku main ni. Masa tu kandungan baru 3bln. Fikir punya fikir..Qaseh pon dh dekat 10kg. Kalau main guna bola 8kg ape le sgt kan. Lgpon dh 3bulan.

So, last2 main gak. Tapi saya main dgn hati2 la. Takde le bermain dgn bersungguh2..Baling bola pon ala kadar. Bola pon meleret je pergi ke Pin..hahaha..mmg lemah gemalai. Jadi la..utk suka ria bersama family kan. hehehe..


Me & en.hubby beraksi..Takde skill langsung!! huhuhuhu



Mama & Qaseh happy faces



Bonding moment Qaseh & Mbah (my abah)



Bonding moment E'an a.k.a Mat Kalip & Mbah.


Wajah-wajah yang telah menjayakan "Malam Bowling". Thanks to Paksu sbb belanja main bowling. Lain kali boleh belanja lagi..huhuhuhu

***

2 comments:

azzey said...

ApasH: sy pun x pnh main bowling ni....he3....

ApasH said...

azzey:

try le main..best le jugak..lg2 main ramai2...