Tuesday, April 20, 2010

Qaseh gi tgk Futsal



Hari ahad lepas, company group ada Futsal Tournament utk Zon Utara aka kilang kami di Ipoh ni. Ini sempena dgn Karnival Sukan MTD Group 2010. Lawan di zon masing2 then baru pergi lawan di HQ Batu Caves.

Sebagai Chairman Kelab Sukan Ipoh Factory, nak x nak kena le jugak tunjuk muka. X sedap plak x pergi kan. Even bukan saya main pon. Semua org HQ yg uruskan.

Actually pendaftaran pukul 9.30. Dekat kol 10.30 baru saya sampai. Sbb kita org gi breakfast lu..hahaha..kire baik le saya turun..kalo ikutkan better bersenang lenang kt umah. Factory manager pon x dtg..bukan nak bg support even x bleh main.


Reaksi Qaseh plak..biasa le budak busy body ni. Keje je asyik dongak tgk orang je. Maklum le..dia kan rendah aje..hehehe..Tapi bila org nak pegang2 or dukung2..bukan dia mau. Jangan sombong tau Qaseh..x baik!!

Bukan reti dok diam. Skang ni pantang betul org nk tgkap gambar dia. Siap bleh berpaling muka lagik. X nak nye dia pandang camera skang ni.. susah benor nk capture photo dia skang.


Stay sana dalam 45min..then terus minta diri balik. Sbb byk hal lagik. Singgah kejap umah my mom. Then balik bt gajah..siap2 utk ke KL plak. Nk ziarah adik MIL kt Hospital Universiti..



p/s: gambar di atas dicapture oleh HP baru papa. Sony Ericsson. Xde le lawa mana gambar..tapi lagi cantik banding ngn N70 mama ni..hehehe..



6 comments:

Huda said...

cayala qaseh..tgk org men futsal :) qaseh suke sukan ape?husna suke tenis n badminton :)

liennasts said...

dulu pernah juga gi tengok hubby main futsal.. tapi, sekejap je dah boring...

ApasH said...

Huda:

Qaseh xde fav sport le..sbb jarang tgk org men sport.

Liennasts:

Hubby saya plak bukan kaki sport. Dr start kawan sampai skang x pernah tgk dia men bola..hehehe..

Pernah le men futsal 2-3 kali time anak dara dulu..saja men2..

5577 said...

cutenye si qaseh! :)
hehe.. nadhrah aktif gak. skrg ptg2 main badminton ngan maksu dia.. n weekend kitorg bwk swimming.. mcm2 sport la dia suke.
ikut abah dia kot, kaki sport. mama dia bolehlaa, basic2 je.. heee

eh apash, keje kat mtd ke? bpk farah pun mtd gak, mtd metacorp..

ApasH said...

farah 5577:

Qaseh nk blom tunjuk dia minat sport ape. Minat memunggah barang je.

Company yg saya keje ni salah satu company bawah MTD Group..HQ sama le kt batu caves tu...Tp nama company saya Associated Concrete Product (M) Sdn Bhd.

5577 said...

:) hehe.. cute! memunggah brg, aqilah pun dh terror bab tu gak.. adoyai..

oo, haa, ofis bpk farah kat batu caves, hq kot rsnye.. hehe. what a small world kan? tp dia dh nak pencen dh tahun ni last..