Tuesday, April 20, 2010

Celcom Exec Postpaid

Anyone currently using Celcom Exec postpaid plan??



Sekarang..actually since 2007 saya guna Celcom postpaid 250min tu..RM50++ sebulan. X ingat dah actual package name. Tapi x pernah guna sampai abih 250minit..yg byk SMS..RM0.20/sms..mahal gak.


Baru2 ni dapat offer dari Celcom to switch my original plan to Celcom Exec Plan. Tapi xde masa lagik nk ke Celcom Center. Actually last week baru pergi gara2 sim card En.hubby rosak. Tapi ni baru plak dtg. Kalo x boleh tanya sekali time tu.


Celcom offer sekali dgn Blackberry HP tu. For BB Curve 8520 smart phone ori price RM1188. Lepas offer jadi RM637 cash or Rm118/month for easy payment.





Being Pn. ApasH mmg x tau menahu bab2 gadget ni. So nk tanya uolls yg tau harga pasaran BB Curve 8520 tu berapa??


Pada pandangan korang berbaloi ke beli BB dr celcom dgn harga tu??

2 comments:

nikki said...

ntah...as for me berbaloi kot. my fren beli ngan harge rm13++...hp jer laa without subsribe celcom package...so since ko mmg calcom user, dpt 1/2 price, y not grab kan. Btw, derang xoffer bb bold ke Apash?

ApasH said...

surat offer yg aku dpt tu just offer BB curve ngan storm je..tapi tadi aku tgk kt website celcom ada gak offer..tapi x byk..

BB curve je dia bagi half price..