Thursday, April 1, 2010

Genting for this weekend??



Ada sesiapa ke Genting this Saturday & Sunday. Sunday tu ada anugerah ABP kan..correct me if I'm wrong..


Kami akan stay di Awana Genting 1 night..and the next day insyaallah akan ke Genting Theme Park...saja bawak sesetengah family members yg blom pernah sampai lagik..

Our small Cake cutting event akan berlangsung sekitar jam 5ptg..kt dalam Hotel room je pon. Tapi if say uolls wanna drop by and meet me & Qaseh..u r most welcome..

So sorry xde wat birthday bash so that I can invite uolls sume...lagipon kami di batu gajah..mostly kawan2 bloggers sume jauh2..sanggup ke turun Batu Gajah kalo saya buat party for Qaseh??

Next year le kami wat party utk Qaseh..kalo ada rezeki..



5 comments:

. i . n . a . z . said...

heheheh... kalau dijemput, sanggup je. batu gajah ngan ipoh bukan jauh sangat.

CkYnHaShiM said...

insyaallah ai naik genting ahad ni...pasai dh dapat tiket 4 keping..hihihi...dh lame x tgk live abph ni , since kawin..huhuhu..

Huda said...

bestnye qaseh nak celeb kat genting..hik3..femes gitu :) husna celeb ngn abah ummi kat paka aje :)

ApasH said...

i.n.a.z : insyaallah next year le..for 2nd bday Qaseh..

CkYnHaShiM: ahad tu kitaorg dh nk balik dh..uolls nk attend abp..mana nk jumpe nye..hehehe

Huda: X kisah celebrate mana..janji di samping org tersayang..x gitu??

wina said...

wow! beshnya Qaseh cut birthday cake kat Genting..pas tu gi main² kat theme park

best!